Skip to the main content

Wilt u lid worden?

Bent u jong, nieuwsgierig en wilt u zich in het bridgespel gaan bekwamen? Heeft u een of meerdere bridgecursussen gevolgd, de smaak te pakken gekregen en wilt u zich nu verder ontwikkelen? Bent u als doorgewinterde thuisbridger op zoek naar verdere uitdaging in clubverband, onder gelijkgestemden? U bent allen van harte welkom bij Brivea.

De leden van onze club hebben een gezamenlijke passie voor het spel. Ambitie en gezelligheid bijten elkaar daarbij niet, integendeel, onze speelavonden kenmerken zich door een ontspannen en vriendelijke sfeer. Wij bieden daarbij onze leden, indien gewenst, persoonlijke begeleiding door ervaren spelers. Indien u geen ervaren bridger bent of wanneer u uw vaardigheden wat wilt opfrissen is er de mogelijkheid bij een van onze gediplomeerde wedstrijdleiders een cursus te volgen. Ons streven is om u net zoveel plezier in het bridgen te laten beleven als wij zelf keer op keer mogen ervaren.

Brivea – Bridge Vereniging Amstelveen – is opgericht op 20 september 1971. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond en spelen volgens de regels van deze bond. Het speelseizoen duurt van half augustus tot half juni. Wij spelen in competitieverband op maandagavond. De clubcompetitie is ingedeeld in vijf perioden van zeven speelavonden, daarnaast organiseren wij bijzondere drives zoals de kerstdrive. Doordat wij gebruik maken van het ‘bridgemate’ computersysteem zijn wij in staat de westrijduitslag direct na de wedstrijd bekend te maken. Op onze website kunnen de leden de uitslagen nalezen en de prestaties vergelijken per tafel en per spel.

Brivea is een niet-rokers club.

De contributie bedraagt €107,50 per jaar, dit is inclusief het lidmaatschap van de Nederlandse Bridge Bond. Als u al lid bent van een andere bridgeclub betaalt u minder.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het aanmeldingsformulier, dat u kunt downloaden door te klikken op de link. Als u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met onze secretaris, Ben Dijkstra, via email  [brivea1971@gmail.com]. Docente Nicolette van der Woud kan u ook meer vertellen. Zij is bereikbaar via email [nicvanderwoud@gmail.com] of telefoon (06-20504024).

Download het inschrijvingsformulier:

Andere artikelen
Belangrijke documenten

Belangrijke documenten

Via de links onderaan de pagina kunt u enkele voor onze club belangrijke documenten downloaden: ...

28/11/2023 - Arno de Bruijn

Kwikbridge voor geïnteresseerden die graag zo een kaartje willen leggen

Kom op zaterdag 16 september naar de Denksportdag in het Oude Dorp, bij de Dorpskerk, Dorpsstraat...

25/08/2023 - Nicolette van der Woud-Kloprogge
Brivea: “bridge met een glimlach” Word lid!

Brivea: “bridge met een glimlach” Word lid!

05/08/2023 - Het bestuur